Leave Your Message
Ogoa U'u Meaa Mea U'amea – Fa'ailoa le Fa'asologa Matagofie a Minjie

Alamanuia Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Ogoa U'u Meaa Mea U'amea – Fa'ailoa le Fa'asologa Matagofie a Minjie

2023-12-11

I le lalolagi o meaafale mamanu, o faʻamatalaga e masani lava ona vavaeeseina ai vaega sili ona lelei mai isi mea. O le suia o au masani ma ki i se mea e matua uiga ese lava e mafai ona faʻaleleia atili ai le matagofie o soʻo se vaega. Fa'ailoa a Minjie o meaafale u'amea mananaia 'u'u knobs, o se fa'aputuga e aumaia ai se pa'i o le matagofie ma le fa'apitoa i lou avanoa e nofo ai.


Minjie, o se lauiloa lauiloa i meaafale ma fale teuteu fale, e masani lava ona tutusa ma le matagofie ma le lelei o tufuga. Faatasi ai ma a latou ituaiga fou o u'amea u'amea taugata ma pu, ua latou toe sili atu i faʻamoemoega, tuʻuina atu le tele o mamanu e mataʻina le vaʻaia ma le aoga.


O le fa'aputuina o 'au'au ma pusi meaafale taugata e fa'aalia ai se fa'afefiloi uiga ese o fa'aonaponei fa'aonaponei fa'aonaponei e fetaui ma so'o se ituaiga meafale. Pe e te manaʻo e faʻaopoopo le faʻapitoa i lau kapoti umukuka, faletaele vaʻavaʻa, poʻo le potumoe faʻatauvaʻa, o Minjie e iai le au poʻo le ki e fetaui ma ou manaʻoga.


Faia mai u'amea sili ona lelei e pei o apamemea, u'amea u'amea, ma u'amea zinc, o nei 'au ma pu o lo'o gaosia ma le fa'alogo lelei i auiliiliga. O le faʻaogaina o nei mea e le gata ina faʻamautinoa le tumau ae e maua ai foi se lagona matagofie, faʻaopoopoina se paʻi o le faʻapitoa i soʻo se meafale.


O se tasi o mea taua o le vaega o Minjie o le tele o 'au apamemea ma pu. O le apamemea ua leva ona manatu o se faailoga o le taugata ona o lona foliga auro matagofie ma le gafatia e tetee atu i le pala ma le pala. Pe e te mana'o i ni fa'ailoga fa'alelei, faigofie po'o se mea e sili atu ona lavelave ma teuteu, o le fa'aputuga apamemea a Minjie ei ai se mea e fetaui ma tofo uma.


Mo i latou o loʻo suʻeina se foliga faʻaonaponei, o 'uʻu uʻamea uʻamea ma knobs o le filifiliga sili lea. O laina mama ma fa'auma fa'alelei o nei fasi mea e fa'aopoopoina ai se pa'i fa'aonaponei i so'o se meafale. E le gata i lea, o le u'amea u'amea e matua tete'e i le pisia ma le felanulanua'i, ma avea o se filifiliga sili ona lelei mo nofoaga maualuluga o le fale.


I le faaopoopo atu i le apamemea ma le u'amea, ua ofoina atu foi e Minjie le tele o au ma pu e faia i le zinc alloy. O nei vaega e le gata e manaia i le vaʻaia ae faʻapea foi ona faʻaogaina. O le u'amea Zinc e sili ona lelei le fa'afefeteina, ma fa'alelei ai mo vaega e fa'afefe i le susu, e pei o fale ta'ele ma umukuka.


Ae o le aoina a Minjie e le gata i le filifiliga o meafaitino. O le mamanu lava ia e tutusa lelei. Mai lima la'ititi e o'o atu i kopa fa'afugala'au lavelave, o vaega ta'itasi i le fa'aputuga o lo'o fa'aalia ai le maualuga o le fa'ata'ita'iga e mautinoa e pu'eina. O tagata mamanu a Minjie na fa'afefiloi lelei foliga ma galuega e fa'amautinoa ai o nei au ma pu e le gata ina foliga matagofie, ae fa'alelei fo'i e fa'aoga.


A oʻo mai i le suia o lou avanoa nofo, o nisi taimi o faʻamatalaga laiti e mafai ona sili atu le aʻafiaga. O le tele o 'au'au ma fa'amau meaafale a Minjie e ofoina atu le avanoa lelei e fa'aleleia ai au meaafale ma fa'aopoopoina se pa'i o mea taugata i lou fale. Faatasi ai ma le taulaʻi i mea lelei, tufuga faʻapitoa ma mamanu mataʻina, o loʻo faʻaauau pea le taʻimua o Minjie i le maketi o meaafale taugata. Su'esu'e la latou fa'aputuga i aso nei ma su'e le 'au lelei po'o le ki o le a avea ma totonugalemu o au meaafale matagofie.